La plimbarea prin blogosferă (14)

Săptămâna asta am reuşit şi eu să mă mai plimb prin blogosferă şi tare bine am făcut pentru că am găsit foarte multe şi foarte faine de semnalat!

Ca să nu mai spun de nişte veşti extraordinare Grin

De la Agenda LiterNet am aflat că pe 16 septembrie va avea loc o nouă ediţie de senzaţie – Noaptea albă a filmului românesc! Daţi click şi aflaţi ce filme vor fi difuzate şi care sunt cinematografele participante.

Tot Agenda LiterNet ne oferă informaţii despre ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Anim’est, care va avea loc în perioada 7-16 octombrie 2011, şi despre workshop-urile speciale organizate în cadrul festivalului.

Filme-cărţi ne dă de ştire că din 09 septembrie 2011, filmul PINA rulează în cinematografele româneşti!

Dragoş-Andrei Preutescu scrie despre Cartea feţelor de Alexandru-Brăduţ Ulmanu, despre care am povestit şi eu pe aici

Deşi spune că nu este extraordinară, pentru că-mi place foarte mult Andrei Makine, moonlightblues îmi face poftă de Franţa pe care uităm s-o iubim.

Eram în dilemă dacă să-mi cumpăr cartea lui Marquez N-am venit să ţin un discurs, dar am citit la Zenu exact ce aveam nevoie ca să mă decid s-o cumpăr Grin

Moonlightblues ne propune nişte filme inedite din 1965, având ca actori principali, printre alţii, pe Natalie Wood, Paul Newman, Christopher Plummer, Lauren Bacall, Kirk Douglas, jucându-şi propriile roluri.

Despre un film cu tema dragostea secretă a lui Charles Dickens, a cărui lansare abia o aştept, ne povesteşte bookblog.

The tree of life – un must see! Dacă nu sunteţi convinşi, citiţi pe Buticul cu filme şi cărţi şi veţi fi Smile

Pornind de la spusele lui Garabet Ibrăileanu, “Când poţi spune de ce iubeşti o femeie, nu o iubeşti cu adevărat”, Dragoş-Andrei Preutescu scrie foarte fain despre “te iubesc” şi pune punctul pe mulţi “i” Smile

Am citit dintr-o suflare articolul Ilincăi Bernea, care a scris absolut genial despre mitocănie.

V-am povestit recent cum a fost în vara asta prin bucătăria mea şi mi-am promis că din toamnă se schimbă foaia, revin la buna îndeletnicire de a găti, aşa că strâng cu sârg reţete şi mi-au făcut cu ochiul: o supă cremă de roşii, un tort de zmeură cu cremă de cappuccino (doar am scris denumirea şi mor de poftă Big Smile ) şi nişte piept de pui cu măsline şi lămâie.

Pentru că, mai nou, după cum aţi văzut, mă ocup şi de diverse băuturi naturale,am găsit şi o reţetă de limonadă de pepene roşu, de care mă voi ocupa cât de curând Grin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.