Evantaiul Memoriei împlineşte 4 ani :)

200295485-001Acum patru ani pe vremea asta aflam întâmplător ce este un blog şi mă gândeam: vreau şi eu un locşor în care să adun ce-mi place, să scriu ce-am mai citit şi ce filme am mai văzut, ca să nu mai uit.

Cum povesteam prin 2010 şi prin 2011, cam asta am gândit când a apărut blogul. Nu mi-a trecut niciun moment prin cap că va fi citit, că o să ajungă la peste 500 de fani, că vreodată va fi pe prima pagină sau chiar primul în google la căutări după titluri de cărţi sau autori şi nici nu mi-am dat seama cât de important avea să fie pentru mine.

Fără a intra în detalii, trebuie totuşi să mărturisesc că scrisul şi blogul m-au readus la mine într-o perioadă în care, fără să ştiu, se pare că aveam nevoie de un intermediar între mine şi mine. Ar fi mult să spun că mi-a revoluţionat viaţa, pentru că, de fapt, nu a făcut decât să-mi arate din nou un sens pe care-l pierdusem, un eu care se rătăcise pe drumurile spre corporatism şi înapoi.

Datorită blogului, am participat la evenimente interesante şi am cunoscut oameni care m-au motivat să scriu în continuare şi m-au inspirat să exprim cât mai mult din mine şi din ce în ce mai liber. Şi acest “liber” nu se va aprecia după postarea de faţă, pentru că, acum când mă strădui să povestesc ce înseamnă pentru mine cei patru ani de blog, mă emoţionez şi, după cum se vede, mă exprim ca la tv Big Smile

N-am să vorbesc despre “realizările” Evantaiului, am detaliat pe aici şi probabil mă voi mai lăuda ori de câte ori voi avea cu ce Grin

Vă mulţumesc pentru că mă citiţi şi mă încurajaţi şi vă mulţumesc, mai ales, pentru muuuultele recomandări de cărţi şi filme despre care, poate, nici nu aş fi auzit dacă nu vă citeam!

Aşadar, să ne citim cu aceeaşi plăcere în continuare! Smile

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.