Cărţi pereche pentru suflete pereche

Ce-aţi făcut de Ziua Îndrăgostiţilor?

Eu tre’ să recunosc că această zi nu mă mişcă de niciun fel, dar, când e vorba de cărţi, e cu totul altceva, aşa că mi-a plăcut evenimentul organizat de Grupul Editorial All, care a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor printr-un flash mob dedicat lecturii. Evenimentul a avut loc pe 14 februarie, în AFI Palace Cotroceni.

Flash mobul “Cărţi pereche pentru suflete pereche” a atras peste 100 de participanţi care au citit în cor o declaraţie de dragoste şi au împărţit cărţi din colecţia Strada Ficţiunii vizitatorilor din mall.

„Flash mobul „Cărţi pereche pentru suflete pereche” este o modalitate inedită de a promova lectura şi bucuria de a citi împreună cu sufletul tău pereche. Evenimentul s-a bucurat imediat de reacţiile pozitive ale participanţilor şi cititorilor din online, lucru care ne încurajează să repetăm acţiunea”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Evenimentul din AFI Palace Cotroceni face parte din campania “Cărţi pereche pentru suflete pereche”, desfăşurată în librării în perioada 1 februarie – 10 martie, prin care cititorii sunt îndemnaţi să descopere bucuria de a citi o carte împreună cu sufletul lor pereche.

Cititorii au la dispoziţie pachete cu romane din colecţia Strada Ficţiunii a Editurii ALLFA, în care se află o carte pentru ea şi o carte pentru el, legate de un semn de carte care se poate rupe în două. Pe fiecare parte se află o poezie. Ea este făcută să aibă inţeles în fiecare jumătate în parte, dar sensul ei final nu poate fi descoperit decât unind jumătăţile semnelor de carte.

Flash Mob Grupul Editorial ALL 4

Flash Mob Grupul Editorial ALL 5

Iar filmuleţul de la flash mob poate fi accesat urmând linkul .

O idee frumoasă! Aşteptăm cât mai multe de acest fel Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.