Campania vALLuntar – primiţi, citiţi, scrieţi şi dăruiţi :)

Grupul Editorial All a lansat campania vALLuntar, o campanie foarte faină, în care toată lumea câştigă Smile

Să vă povestesc pe scurt despre ce e vorba: noi citim şi Editura All se angajează la voluntariat!

Editura All oferă gratuit orice carte blogerilor care doresc să participe şi care trimit un mail în acest sens. După lecturarea cărţii, blogerii trebuie să scrie pe blogul personal despre carte, să trimită linkul pe mail şi să-l posteze pe pagina de facebook a editurii sau pe twitter.

Fiecare recenzie valorează 15 minute de voluntariat, la care se adaugă încă 3 minute pentru fiecare comentariu referitor la carte şi la campanie.

Centrele care vor beneficia de munca voluntară a echipei Editurii All vor fi alese de către blogerii care au adunat cele mai multe minute.

Detalii despre campanie şi regulamentul acesteia găsiţi pe blogul editurii, Allcafe şi o mulţime de cărţi bune care-şi aşteaptă cititorii găsiţi pe site-ul Editurii ALL.

Mario Demezzo, vicepreşedintele Grupului Editorial All, a declarat cu privire la campanie:

“vALLuntar este o campanie prin care vrem să promovăm lectura şi voluntariatul şi prin care încercăm să ne apropiem de cititori. Nu spunem că vom schimba lumea, că datorită nouă şi voluntariatului nostru lumea va deveni un loc mai bun, mai sigur sau mai frumos. Doar că orice schimbare începe cu noi înşine. Iar aici, la Grupul Editorial ALL, suntem dispuşi să facem mai întâi în noi înşine această schimbare, ca ea să se poată reflecta ulterior şi în comunitate.

Ce va rămâne la sfârşit? Nişte cărţi citite, nişte copii zâmbind, nişte copaci plantaţi si un imens sentiment de linişte interioară, de bine şi de bucurie”

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.