La plimbare prin blogosferă (7)

Cum m-am văitat deja, mutarea blogului şi editarea aferentă mi-a mâncat o grămadă de timp şi de nervi, aşa încât, în ultimele săptămâni, plimbările mele prin blogosferă au fost foarte scurte şi rapide, de genul “punct ochi, punct lovit”.

Dar mi-am luat revanşa aseară şi azi! Grin

Am bântuit prin blogosferă şi m-am delectat cu postări faine, am mai descoperit şi câteva bloguri pe care nu le ştiam şi le-am dat “în urmărire” şi acum vă povestesc şi vouă ce-am mai găsit demn de semnalat.

Pe Filme-Cărţi, unul din site-urile mele preferate se scrie mai mult decât apuc eu să citesc de regulă, dar, şi când recuperez, dau de multe chestii interesante, cum ar fi:

O recenzie faină la Degete mici a lui Filip Florian.

Săptămâna Elizabeth Taylor, care mi-a făcut aşa o poftă de un film clasic, că musai weekend-ul ăsta văd un film cu Elizabeth Taylor.

Câteva ştiri de bine pentru cinefili, eu aş zice câteva ştiri excepţionale, mai ales când e vorba de filmele selecţionate pentru Festivalul de film de la Cannes pe care o să avem ocazia să le vedem curând şi de Pedro Almodovar Grin

O să tot citesc ce a scris Irina Aiacoboae despre Cât de important este să te cunoşti pe tine cel adevărat – Partea I şi Partea a II-a. Aşa cum am tot scris prin mai multe postări, sunt de părere că este esenţial să ne cunoaştem pe noi înşine şi am căutat constant să realizez asta, prin metode proprii, ca să zic aşa. Cele două articole pe care vi le recomand oferă nişte chei în acest sens, idei care pot fi aplicate de fiecare din noi.

Dragoş face o recenzie cărţii Ceasornicarul orb a lui Richard Dawkins şi aşa de incitant a povestit despre ea, că deja am comdandat-o Grin

Pe bookblog se votează Cărţile care merită citite. Eu am votat, daţi şi voi o raită şi votaţi!

Brightie vorbeşte despre Biblioteque Pascal, un film unguresc cu distribuţie parţial românească (Oana Pellea, Mihai Constantin, Dorel Vişan etc), care, e clar, trebuie văzut.

Dreaming Jewel pune punctul pe i în Ce mă enervează la femei. Mare dreptate are!

Escu şi-a schimbat tema cu una şi mai faină decât cea dinainte. Cum le face, cum le aranjează, că mereu e în trend…o sursă de inspiraţie şi iar îmi vine să mai modific şi eu câte ceva la temă Grin

Gingăşia ne oferă informaţii preţioase despre Bookfest 2011 care va avea loc în mai, deci grăbiţi-vă, informaţi-vă, puneţi ban pe ban şi haideţi la târgul de carte!

Ionuca aduce în atenţie o carte despre care nu auzisem până acum, Anii 80 şi bucureştenii, pare interesantă din descrierea făcută de ea şi, dacă mergeţi în vizită, nu rataţi comentariile.

Rodica ne destupă minţile desluşind nevoia reală a organismului ascunsă în spatele unei pofte care ne păcăleşte. Citiţi şi vedeţi cum pofta de dulce, de exemplu, ascunde , de fapt, nevoia de fosfor, crom şi altele, pe care nu le găsim în dulciuri, ci în alte alimente mult mai sănătoase.

Călăuza m-a lăsat cu gura căscată arătând ce-a putut să scrie amazon.com despre Jane Eyre în O adaptare literară după un film celebru. Prea de tot!

Tetris dă din casă, ca să zic aşa, în Expresii des întâlnite în vocabularul femeilor. Sunt şi explicate acele expresii în spatele cărora ne facem de cap frecvent, aşa că, bărbaţi, citiţi şi luaţi aminte Big Smile

Vă urez şi vouă plimbare şi citanie plăcută! Şi un weekend aşa cum vi-l doriţi!

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.