Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la filmul Despre oameni şi melci!

Încă nu aţi văzut Despre oameni şi melci? Nu e timpul pierdut, mai ales că puteţi câştiga o invitaţie dublă pentru vizionarea mult discutatului film românesc.

Despre oameni şi melci este şi nu este comedie, pentru că redă prea bine vremurile privatizărilor dezastruoase şi disperarea şi neputinţa celor puşi în faţa faptelor împlinite…de guvern, de alţii…Pelicula excelează prin construirea personajelor, de la directorul corupt, fost comunist convins, cu un discurs de lemn, la muncitorul aflat într-o situaţie critică, dar capabil încă să facă haz de necaz, omul de bună-credinţă care caută să mizeze pe munca sa.

Este un film alert, care nu te lasă să-ţi dai seama când trece timpul, iar mai multe impresii puteţi să citiţi aici.

Pentru că este un film de văzut, să vă povestesc ce trebuie să faceţi pentru a câştiga invitaţia dublă,  nu înainte, însă, de a vă prezenta şi materialele promoţionale pe care le veţi primi odată cu invitaţia:

– un tricou cu Despre oameni şi melci

– un medalion cu melcul

– un poster

– DVD cu primul film regizat de Tudor Giurgiu, Legături bolnăvicioase


 

Pentru a câştiga invitaţia şi materialele promoţionale, trebuie să-mi spuneţi care este filmul vostru românesc preferat.

Concursul se desfăşoară până luni 24 septembrie , inclusiv, iar câştigătorul va fi ales tragere la sorti prin intermediul site-ului random.org.

Invitaţia dublă va fi valabilă în perioada 28 septembrie – 4 octombrie, în Bucureşti, iar locul şi ora vizionării vor fi stabilite de către câştigător direct cu promoterii filmului. Materialele promoţionale vor fi ridicate de la sediul Transilvania Film (Str. Popa Soare nr. 52, Bucureşti).

Am rugămintea să postaţi un singur comentariu şi să folosiţi o adresă de mail validă pentru a vă putea contacta.

Aştept comentariile voastre, să-mi mai împrospătez şi eu lista cu filme româneşti de văzut Grin, şi mult succes!

16 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.