La plimbare prin blogosferă (9)

Am citit multe faine prin blogosferă în ultima vreme, din păcate, n-am apucat să le “păstrez” pe toate, dar am câte ceva de împărtăşit Smile

Poveşti cu tâlc la Irina Aiacoboae, dialoguri dintre Socrate şi Platon…absolut superbe…neapărat de citit!

Copywriterul este povestaşul oamenilor cu carduri. El fabrică poveşti colorate, muzicale, cu oameni frumoşi îmbrăcaţi frumos – preferabil în aceeaşi culoare cu ambalajul produsului – cu dinţi detartraţi şi zâmbete fireşti, poveşti cu durata maximă de treizeci de secunde, foarte concentrate, esenţiale. Oamenii cu carduri nu au timp, au foarte multă treabă de făcut împreună cu alţi oamenii cu carduri care nu au răbdare. Nici unii nici alţii nu cred în poveşti care durează prea mult. Poveştile lungi, adevărate, îi fac să se simtă nesiguri, perdanţi, inutili.
Brightie despre copywriter şi publicitate, trebuie să citiţi tot articolul Smile

Frostblade scrie interesant despre ultimul film din seria Piraţii din Caraibe.

Filme-cărţi mi-a făcut poftă de o comedie franţuzească bună – Le diner de cons (1998).

N-am citit nimic de Alejo Carpentier, dar se află pe lista de citit după recenzia făcută de moonlightblues cărţii Ritualul primăverii.

“Există un site în Marea Britanie care a dat tonul unui joc printre iubitorii de cărţi, propunându-le să rezume opere celebre în maximum 25 de cuvinte. Iată câteva exemple.
“Mândrie şi prejudecată” de Jane Austen: “O femeie cu principii înalte, care nu e aşa superficială încât să cedeze banilor şi farmecului fizic, îl alege tot pe tipul mişto şi sexy.”
Multe alte exemple de genul “no comment” găsiţi la Personal Semantic.

Am vizionat la Iulia Mihai un filmuleţ care mi-a dat muuuult de gândit…şi încă mă mai gândesc…despre regrete, nu spun nimic mai mult, trebuie să vedeţi!

Nu am ajuns la recenta ediţie a Bookfest, dar am citit impresii…unele nu din cele mai bune la Dragoş, care mi-au confirmat şi părerile mele de la ultimele târguri de carte, şi alte impresii destul de bune spre foarte bune la SerialReaders.

Escu pune punctul pe i când scrie despre mediocritate şi normalitatea ei Smile

M-am amuzat teribil cu un film legat de computer postat şi foarte bine intitulat de Tetris Un fel de “cu verdele în sus”

Bineînţeles că am mai dat şi peste câteva reţete care mi-au făcut cu ochiul Grin Primele pe listă ar fi: Chifteluţe crocante de batog sau cod de la Laura şi Batoane de cheesecake cu zmeură de la Edith…numai scriindu-le, mi-e o poftă…

Acestea fiind scrise, vă urez o săptămână cât mai uşoară şi frumoasă!

Sper eu să fie şi cu cât mai puţină ploaie că tare-mi strică planurile mele cu mersul pe jos, dar prognoza nu mi-e prea prietenoasă Frown

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.