La plimbare prin blogosferă (3)

Am stat cam prost cu timpul în ultimele două săptămâni, dar tot am reuşit să mai trag cu ochiul pe bloguri şi să mai citesc câte ceva demn de semnalat:

Cami a scris foarte interesant despre stigmatul singurătăţii şi subliniază foarte bine: “Cea mai importanta relatie din lumea asta e cea pe care o ai cu tine”.

Rodica m-a lăsat mută de uimire povestind despre…dar mai bine vedeţi singuri aici.

Personal semantic adresează felicitări şcolii româneşti pentru reuşita de a scoate pe bandă agramaţi care nu doar că stâlcesc şi nenorocesc limba română, dar îşi mai şi trâmbiţează incultura…trist…

De la Raul aflu că Meryl Streep o să joace rolul Margaret Thatcher în The Iron Lady. Imaginea este grăitoare şi abia aştept să apară filmul. Urmând linkul indicat de Raul, veţi mai afla şi că filmările au început în ianuarie şi că filmul ar trebui să se lanseze pe la finalul anului.

Călăuza face un top al celor mai frumoase cărţi de dragoste numai bun pentru a ne inspira Smile

Tomata cu scufiţă abordează o temă spinoasă, aceea a libertăţii în cuplu. Faină postarea, interesante şi comentariile.

Lolita m-a convins că ar trebui să citesc Convorbiri cu Octavian Paler în dialog cu Daniel Cristea- Enache.

Tetris ne provoacă la miercurea fără cuvinte cu o imagine misogină, dar haioasă Big Smile şi, tot recent, ne atrage atenţia ce fac sau ce pot face adolescenţii pe internet…de luat aminte, în special părinţii.

LiaLia povesteşte despre emigrare într-o postare de-a dreptul impresionantă…realistă, bine structurată, aşa încât nimic cu rămâne neatins, dar şi foarte sensibilă. Indiferent dacă vă doriţi să emigraţi sau nu, nu rataţi această postare.

Aşa cum spuneam, cam puţin timp pentru blogăreală, sunt în urmă cu plimbăreala prin blogosferă, dar recuperez şi vă ţin la curent Smile

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.