The Social Network (2010)

Mă aşteptam ca acest film să fie o mare aiureală pe care să nu am răbdarea s-o văd, dar mi-am zis: hai, totuşi,să nu judec înainte să cunosc. Într-o noapte, la o oră destul de târzie, am vrut să testez dacă se vede bine, ca să-l vizionez a doua zi…tot încercând diverse momente din film, m-a prins atât de tare că l-am pus de la început şi am stat până la 4 dimineaţa ca să-l urmăresc pe tot. Până la urmă, asta-mi spune multe despre un film.

Nu aş zice că e un film de Oscar, oricum depinde foarte mult şi ce alte filme vor mai intra în cursă, dar nu mi s-a mai întâmplat de mult să nu pot opri un film.

Ideea în sine, cum a luat efectiv naştere facebook, de unde a pornit şi cum s-a extins, nu pot spune că m-au impresionat, dar filmul e interesant, bine făcut şi merită văzut. Nu încape discuţie, este un film comercial, dar unul bun.

Dincolo de faptul că este povestea fenomenului facebook şi, indiferent că suntem sau nu dependenţi de acest site de socializare, trebuie să admitem că este un fenomen, mi-a plăcut foarte mult cum au jucat actorii, scenariul mi s-a părut ok, iar atitudinea lui Mark Zuckerberg este demenţială Big Smile

4 comments

 • dragoş c

  offtopic, ma bucur ca citesti proust, foarte multa lume il citeste acum.
  bravo, o sa fim cat mai multi.

 • Rontziki

  @dragoş c: prin facultate mi-a căzut în mâna volumul cu umbra fetelor în floare, l-am citit, după care voiam să le citesc pe toate şi…uite-aşa au trecut o grămadă de ani Big Smile
  Da, şi eu am văzut şi la tine şi la încă cel puţin o persoană intenţia de a-l citi pe Proust anul ăsta Smile
  O să fie o blogosferă de Proust Big Smile)

 • QED

  Am si eu filmul, dar nu l-am vizionat. In orice caz, din acest motiv mi l-am luat: pentru ca trateaza un subiect de actualitate si-mi place si actorul. Plus ca am vazut trailer-ul si m-a incitat.

 • Rontziki

  @QED: e interesant şi, într-adevăr, captivant Smile Aştept impresii după ce-l vezi Smile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.