La plimbare prin blogosferă (2)

A venit momentul să vă povestesc ce-am mai citit eu fain săptămâna asta….

Dojo a scris despre moftul românilor de a avea ultima fiţă de telefon şi m-a uns la suflet cum a pus punctul pe i în Strângem bani de telefon.

Escu îndeamnă la simplitate, în general, dar şi în materie de teme pentru blog şi trebuie să spun că-mi place la nebunie tema pe care a ales-o.

Solarris ne învaţă cum să pornim de drumul curajului, al neînfricării, vorbind despre frică.

Cireaşa redă o discuţie cu gps-ul de-a dreptul demenţială, discuţie în care, deşi nu am avut ocazia să o port până acum, mă regăsesc.

Ştiam eu de ce i-am pasat lu’ Cami leapşa despre fotografie Grin A povestit de ce fotografiază şi mi-a dat o nouă dimensiune a acestei activităţi.

Bola De Nieve atrage atenţia foarte corect asupra ştirilor complet neinteresante care ocupă cel mai mult din spaţiul de emise al televiziunilor noastre, în detrimentul altora cu adevărat importante, care nu sunt menţionate sau pentru care se rezervă mult mai puţin timp. În Cine n-are tâmpiţi, să importe de la noi nu e vorba numai de asta, dar vă las pe voi să citiţi restul.

Irina Aiacoboae, pe care am descoperit-o recent, a scris despre autocunoaştere, despre încrederea în propria persoană şi despre alte lucruri frumoase în Eu ştiu cine eşti. Tu cu cine te lupţi?

Madelin a sintetizat mai multe categorii de sfaturi pentru domnişoare, care mai de care mai amuzante şi mai interesante Grin

Tomata, în Adevărul văzut de extratereştri, citează o replică din 3rd Rock from the Sun, o replică pe cât de amuzantă, pe atât de adevărată.

Vlad susţine că cea mai mare problemă a României este singurătatea…idei foarte interesante şi cât se poate de adevărate în Robinsonia.

Amalia mi-a făcut o poftă teribilă de o salată de sprot afumat după ce-a povestit şi a mai pus şi poze cu Salata “Peşti în iaz”.

Tot săptămâna asta am dat întâmplător peste un interviu cu Frederic Beigbeder. Sunt nişte replici geniale în interviul ăsta şi, deşi, când am citit Dragostea durează trei ani, nu am fost impresionată, intenţionez să mai citesc curând ceva de Beigbeder.

Sper să vă placă şi vouă recomandările, aşa că lectură plăcută! Smile

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.